10η χρονιά λειτουργίας του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου

Εναρκτήρια εκδήλωση Τετάρτη 2/11 στις 19:00 στο κτήριο γραφείων του ΣΑΔΑΣ-Βρυσακίου 15 και Κλάδου, Μοναστηράκι.

Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, απέναντι στην καθημερινή επιδεινούμενη κοινωνική και οικονομική κρίση, αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για την στήριξη μαθητών της Β’ και Γ’ Λυκείου, οργανώνοντας το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου. Φέτος ο συγκεκριμένος θεσμός φτάνει τη δέκατη χρονιά λειτουργίας του.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών και κοινωνικών παροχών των εργαζομένων και μη στην χώρα μας.

Το εργαστήρι οργανώνεται από απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες αρχιτεκτονικών σχολών και πραγματοποιείται στο συγκρότημα του κάτω Πολυτεχνείου (Πατησίων 42), στο κτίριο Μπουμπουλίνας.

Καλούμε όσους/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου να προσέλθουν στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/11 στις 19:00 στο κτήριο του ΣΑΔΑΣ (Βρυσακίου 15 & Κλάδου, Μοναστηράκι).


Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης & για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, μπορείτε να επισκεφτείτε το site του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ή επικοινωνήστε με την ομάδα εργασίας στο e-mail: tmattlkissp@gmail.com.

Συντάκτης: Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων - ΑΚΕΑ

Συλλογικότητα άνεργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων αρχιτεκτόνων, που δραστηριοποιείται στον ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και όχι μόνο.

One thought on “10η χρονιά λειτουργίας του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: