Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου

Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ διοργανώνει Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, για την εκμάθηση γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης Λυκείου, υποψήφιους για την εισαγωγή τους στις σχολές που το απαιτούν οι πανελλήνιες εξετάσεις. Υπεύθυνοι διδασκαλίας των μαθημάτων θα είναι αρχιτέκτονες, μέλη του Συλλόγου, μέσω της αντίστοιχης Επιτροπής. Στη δράση επίσης θα συμμετέχει και ο Φοιτητικός Σύλλογος Αρχιτεκτονικής Ε.Μ.Π. Το πλαίσιο λειτουργίας του εργαστηρίου περιγράφει το σκεπτικό της δράσης.

Το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου απευθύνεται χωρίς διακρίσεις σε όλους τους μαθητές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος των μαθημάτων σχεδίου. Η πρωτοβουλία αυτή, δεν συνιστά φροντιστηριακή δραστηριότητα και άρα δεν δημιουργεί αντίστοιχες δεσμεύσεις. Αποτελεί μια προσπάθεια ενεργού συμβολής στη δημιουργία δομών αλληλεγγύης μακριά από κάθε κερδοσκοπική ή φιλανθρωπική λογική ως ένα κάποιο αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών και κοινωνικών παροχών στους πολίτες της χώρας.

Για να συμετάσχει κανείς ως μαθητής/τρια του εργαστηρίου, απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης εγγραφής και υπεύθυνης δήλωσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του και η αποστολή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ: tmattikissp@gmail.com

Για να συμμετάσχει κανείς ως διδάσκων/διδάσκουσα απαιτείται η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης και η αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ: tmattikissp@gmail.com

Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορεί να καλέσει κανείς στα τηλέφωνα της γραμματείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων 210-3215147 και 210-3215147 και να έρθει σε επαφή με την αντίστοιχη Επιτροπή του Συλλόγου.

Πηγή: η ιστοσελίδα του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: