Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων – Τμήμα Αττικής, Παρασκευή 23/9, 18:30, αμφιθέατρο ΤΕΕ, Νίκης 4, Σύνταγμα.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα, 1ος όροφος) θα γίνει η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.

Στη συνέλευση θα γίνει ο απολογισμός της διοίκησης της τρέχουσας θητείας, η οποία οδήγησε με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις τον ΣΑΔΑΣ – Τμήμα Αττικής στην πλήρη απραξία, καθώς και στο να μην γίνονται καθόλου γενικές συνελεύσεις. Την ίδια στιγμή οι κοινωνικές αντιστάσεις στις κυβερνητικές προσπάθειες εμπέδωσης μιας πολιτικής ιδιωτικοποίησης του σχεδιασμού, πολεοδομικού εξευγενισμού και εκτοπισμού των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων, σε όφελος των πάσης φύσεως επενδυτών, αναδεικνύουν με οξυμένο τρόπο ζητήματα χωρικού σχεδιασμού, όπως στην περίπτωση των κατοίκων των Εξαρχείων, των μεταναστών/τριών του Ελαιώνα, των κατοίκων της Ακαδημίας Πλάτωνος, κ.ά. Η Γενική Συνέλευση είναι μία ευκαιρία οι αρχιτέκτονες και οι αρχιτεκτόνισσες της Αττικής να πάρουν θέση μέσα από μία συλλογική διαδικασία βάσης, ξεπερνώντας την αδράνεια στην οποία έχει οδηγηθεί το Τμήμα Αττικής του Συλλόγου.

Σας καλούμε όλες και όλους εκεί.

Συντάκτης: Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων - ΑΚΕΑ

Συλλογικότητα άνεργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων αρχιτεκτόνων, που δραστηριοποιείται στον ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και όχι μόνο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: