Πάρτυ την Παρασκευή 19 Απρίλη στο κτίριο του Συλλόγου Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136, Θησείο)

1Η Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων σας καλεί σε πάρτυ την Παρασκευή 19 Απρίλη μετά τις 11μμ, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων – Ερμού 134-136, Θησείο.

Για να βρείτε τον χώρο του πάρτυ ανοίξτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για τις συνδρομές μας και τη συνδρομή μας στον αγώνα οικονομικής επιβίωσης των εργαζόμενων του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.

Για τον σκοπό για τον οποίο γίνεται το πάρτυ, διαβάστε περισσότερα παρακάτω:

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών  – Πανελλήνια  Ένωση Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) κλείνει φέτος τα 90 χρόνια λειτουργίας  του, αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε βαθμό που διακυβεύεται ακόμη και η ίδια η ύπαρξη και η λειτουργία του, ως αποτέλεσμα της ασκούμενης μνημονιακής πολιτικής, αλλά και της διακοπής χρηματοδότησής του από το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.

 

Στο δυσμενές αυτό πλαίσιο, η πλειοψηφία του Δ.Σ. του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ αποφάσισε να απολύσει τις δύο από τις τέσσερεις έως τώρα εργαζόμενες στην Γραμματεία του Συλλόγου. Σημειώνεται ότι ο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ αδυνατεί να πληρώσει ακόμη και τα δεδουλευμένα, τα ένσημα και τις προβλεπόμενες κρατήσεις  των τελευταίων μηνών προς τις εργαζόμενες, ενώ το χρέος του προς τρίτους αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

.

Ως Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων (Α.Κ.Ε.Α.), παρότι εκφράσαμε ως μειοψηφία την έντονη διαφωνία μας σε μία σειρά επιλογών της πλειοψηφίας του ΔΣ το τελευταίο διάστημα, αποφασίσαμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση εξεύρεσης  πόρων για την οικονομική επιβίωση του Συλλόγου, με προτεραιότητα στην οικονομική ανακούφιση των εργαζομένων στο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, εκκινώντας την προσπάθεια από τη συγκέντρωση χρωστούμενων ετήσιων συνδρομών μελών και φίλων της Α.Κ.Ε.Α.

 

Η αδυναμία αρκετών συναδέλφων να ανταπεξέλθουν ακόμη και σε αυτή την ελάχιστη υποχρέωση προς τον επαγγελματικό τους Σύλλογο, μας οδήγησε σε περισσότερο εξωστρεφείς πρωτοβουλίες, μεταξύ αυτών και η διοργάνωση πάρτυ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον παραπάνω σκοπό.

 

Συντάκτης: Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων - ΑΚΕΑ

Συλλογικότητα άνεργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων αρχιτεκτόνων, που δραστηριοποιείται στον ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και όχι μόνο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: